Gluteeniton, Maidoton, Reseptit, SEMIPALEO, Sokeriton, Valmennus, Viljaton
Jätä kommentti

Soppa&Salaatti – Tarinat tempauksen taustalla

Kevät etenee, kesä tulee ja Paleokeittiön Soppa&Salaatti -ryhmän ovet avautuvat perjantaina 29.4.! Oletko jo mukana? Matti ja Maija Myöhäset ehtivät mukaan vielä maanantaina 2.5., jolloin aloitamme 10 päivän panostuksen kasvispainoitteiseen ruokailuun ja kokkaukseen.

Tämä postaus keskittyy tarinoihin tempauksen taustalla. Varsinaiset faktat löytyvät Paleokeittiön Soppa&Salaatti – Iloa ja hyvää oloa kasviksista! -postauksesta sekä Paleokaupan tuotesivulta.

Olen pitänyt viime syksystä asti taukoa sekä ravintoon, että liikuntaan liittyvästä valmennustyöstä. Miltei 8 vuoden rupeaman jälkeen piti vaan pysähtyä ja pohtia, jotta missä ollaan ja mihin mennään. Onko mulla enää mitään annettavaa vai olenko jo kaikkeni antanut? Entä oma hyvinvointi? I like to walk the talk, mutta pääsikö oma hyvinvointi unohtumaan muiden hyvinvoinnista huolehtiessa? Ja mikä mun paikkani on tässä melko villiksi äityneessä valmennusmaailmassa? Haluanko ylipäätään enää olla osa sitä?

Moni kysymys on vielä vastausta vailla, mutta luotan, että aika antaa vastauksia ja nenä näyttää mihin mennä. Olen keskittynyt sisällöntuotantoon. Ja Paleokeittiöön. Koska nautin terveellisestä ruoasta ja vinkkien jakamista maailmalle. Ja koska sydän niin sanoo; tee sitä, mistä eniten nautit! Vaikka tie olisi kovin kivinen ja kovasti kumpuileva maasto asettaisi matkalle omat haasteensa.

Olen aikanaan kirjannut oman elämäntehtäväni seuraavasti…

Missioni on edistää terveempää ja energisempää elämää herättämällä ajatuksia ja kyseenalaistamalla yleisiä ajatusmalleja; ohjaamalla, opettamalla ja haastamalla ihmisiä ottamaan vastuu omasta hyvinvoinnistaan sekä tarjoamalla käytännönläheisiä työkaluja yksilön terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Viime vuosina keskiöön on noussut erityisesti kohta ”…tarjoamalla käytännönläheisiä työkaluja yksilön terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.” Olen vuosien saatossa kallistunut valmennuksissani askel askeleelta teorian opettamisesta käytäntöön. Vaikka tieto on tärkeää, niin tieto vailla tekemistä ei johda mihinkään. Lukemalla ei laihdu. Eikä terveys parane.

Soppa&Salaatti iski kuin salama kirkkaalta taivaalta! Olin viimeksi noin viikkoa aiemmin antanut kieltävät vastaukset sekä valmennuksiin, että uutta reseptivihkosta koskeviin kyselyihin ja yhtäkkiä olin aivan liekeissä tästä uudentyyppisestä ryhmävalmennuksesta, joka kattaisi molemmat!

Valmennuksiini aiemmin osallistuneet tietävät, että tykkään teettää pieniä tehtäviä ja kysyn mieluummin kuin annan valmiita vastauksia. Koska mielestäni ihminen oppii parhaiten kokeilemalla ja oivaltamalla. Tästä Soppa&Salaatti -valmennuksessa on kyse. Ja yhdessä tekemisestä. On haasteellisempaa viedä projektia eteenpäin omin nokkineen kuin ohjatussa ryhmässä, jossa joku viitoittaa tietä ja vastaa kysymyksiin.

Pieni ryhmäpaine on myös aina positiivinen asia. Se kannustaa jatkamaan ja jaksamaan. Samoin selkeä projekti, jolla on määritelty alku ja loppu.

En tiedä, mihin tie omalla kohdallani johtaa, mutta koen tämän olevan tärkeä etappi, jossa yhdistyvät kaksi itselleni tärkeää asiaa; terveemmän elämän edistäminen sekä reseptien luominen ja dokumentoiminen kaikkine eri vaiheineen. Valmentajan roolista on vielä vaikea astua kokonaan pois, mutta tämän projektin kohdalla ajattelisin olevani enemmän ryhmänvetäjä, inspiroija, kannustaja, esikuva jne. Vanhan koiran karvat istuvat tiukassa eli valmennuksellisiakin elementtejä toki on luvassa ;)

Mukaan värkkäämään ruokaisia, raikkaita salaatteja, pyörittelemään pehmeitä pirtelöitä ja heiluttelemaan soppakauhaa pääset lunastamalla ensin pääsylipun Paleokaupasta ja klikkaamalla sen jälkeen itsesi mukaan facebook -ryhmään. Muistathan tilausta tehdessäsi odottaa selaimen palautumista verkkokaupan sivuille maksusuorituksen jälkeen! Loppu hoituu suljettujen ovien takana, ja olen täysin vakuuttunut, että tätä panostusta itseesi ja omaan hyvinvointiisi et tule katumaan! Tiedän, koska oma olo on ollut aivan fantastico valmennuksen helppoja ja herkullisia pöperöitä pupeltaessa.

Nyt kannattaa myös tilata Paleokeittiön uutiskirje, jos et ole sitä vielä tilannut! Kaikki uutiskirjeen postituslistalle ennen perjantaita liittyneet pääsevät nimittäin jo etukäteen hieman fiilistelemään vapun jälkeistä menoa ja meininkiä ;)

Olet oikein lämpimästi tervetullut kanssani kokkailemaan ja nauttimaan maukkaasta, ravinteikkaasta ruoasta!

Myös sinä, ja ERITYISESTI sinä mies, jonka mielestä kasvispainoitteinen ruokavalio ei miestä tiellä pidä vaan kuuluu niille, joilla kasvaa korvat ja töpöhäntä heiluu!

Kevään kivoimmassa hyvän olon kokkausryhmässä tavataan!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.