Gluteeniton, Maidoton, Makeat herkut, Reseptit, SEMIPALEO, Sokeriton, TÄYSPALEO, Viljaton
Jätä kommentti

Paleokeittiön marjaisat kesän leivonnaisherkut

Herkkujen heinäkuu jatkuu Paleokeittiössä! Ensimmäisessä osassa kaivoin arkistoista viileän pehmeitä kesäherkkuja. Nyt vuorossa ovat marjaisat tortut ja muut helpot kesäkakut.

Herkkujen lisäksi Paleokeittiössä jatkuvat KESÄKISA -arvonnat. Joko olet käynyt kertomassa, mitä KUUMIN KESÄPURILAINEN pitää sisällään?! Kuluvan viikon sunnuntaihin saakka kerkiää. Jos arpaonni suosii, niin ainekset ja välineet herkullisen kesähampurilaisen valmistukseen saattavat olla sun!

Mut nyt kesäleivonnaisten kimppuun!

Supersuklainen viiden aineksen kypsentämätön suklaatorttu

Mitä olisi suklaaholistin kesä ilmaan supersuklaista kakkua? Ainakin hitusen ankeampi. Ankeudelta vältytään käärimällä hihat ylös ja pyöräyttämällä suussasulavan suklainen, uuniton torttu. Kakkuun tarvitaan vain viittä ainesosaa ja päälle iso kasa tuoreita marjoja. Hyvää, helppoa ja terveellistäkin! Koska marjat ;)

Banaanikakku kaakaorouheella

Banaanikakku on ehdottomasti eräs paleoleivonnaisten klassikko! Jos et ole sitä vielä pyöräyttänyt, niin pitäisikö? Ehdottomasti. Parasta kaakaorouheella täydennettynä, joka taittaa aika kivasti ja sopusointuisesti pelkän banaanin makeutta ja antaa vähän enemmän pureskeltavaa. Pehmeää pureskeltavaa.

Nopea kesäkakku tuoreista marjoista

Tuoreista marjoista kannattaa nauttia NYT! Kun niitä taas ja vielä on. Pakastemarja on kuitenkin aina pakastemarja, eikä millään vedä vertoja tuoreiden marjojen makeudelle. Jos marjojen natustaminen sellaisenaan alkaa tympiä, niin pyöräytä pikaseen helppo keksikakku ja tuuppaa makoisat marjat kookoskerman kera kyytipojiksi!

Kuivakakkua kesäkurpitsasta

Kesäkurpitsaa kakkuun?! Kyllä vain, ystäväiseni. Kaakaolla maustettu kesäkurpitsakakku on jopa banaanikakkua parempaa! Vaikka tähänkin yksi banaani kivasti uppoaa. Syö sellaisenaan tai täydennä kookoskermavaahdolla ja/tai kauden marjoilla.

Tuloaan tekee muuten jo seuraava kesäkurpitsakakku. Ihan lähiaikoina. Siinä ei maistu kaakao, eikä banaani vaan SITRUUNA ja MUSTIKKA! Ehkä Paleokeittiön paras kakku ikinä! Kannattaa pysyä kuulolla ;)

Kahden aineksen Nutella -pähkinäkakku

Kun haluat päästä todella vähällä ja ennen kaikkea vähillä AINEKSILLA, niin vastaus löytyy kahden aineksen Nutella -kakusta! Kuulostaa ihan järettömältä, mutta kyllä pelkistä kananmunista ja Nutellasta vaan kakku syntyy. Sellainen höyhenenkevyt. Kaikilta muilta osin, paitsi kaloreilta ;D

Arinkoista herkkukuun jatkoa Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.