Täytetyt kanarullat pekonikääreellä ovat kaiketi jonkinlainen klassikko. Klassikko tai ei, mutta tulipa nyt ensimmäistä kertaa väännettyä näitä maistuvia nyyttejä Paleokeittiössä.

Oikein passelia arkiruokaa, jota olen vältellyt, koska olen kuvitellut rullien käärimisen jotenkin työlääksi.
Noh, olihan siinä vähän väkertämistä, mutta oikeastaan aika mukavaa sellaista. Ja lopputulos kyllä palkitsi väkertämisen. Pekoni ja kana kun ovat eräs näistä kuuluisista match made in heaven -yhdistelmistä.
Väliin vielä vähän tuoretta pinaattia ja vuohenjuustoa, ja aina vain paranee! Eivätkä bataattiranutkaan kylkiäisinä yhtään pöllömpi vaihtoehto olleet.

Rapeat ranskalaiset bataatit näkivät ensi kertaa päivänvalon Paleokeittiössä jo neljä vuotta sitten. Silloin olivat vielä harvinaista herkkua. Nyt jo aika yleinen vaihtoehto serkku perunaiselle. Niin se maailma muuttuu ja menee eteenpäin.
En nähnyt syytä vaihtaa aikanaan toimivaksi todettua reseptiä vaan vanhoilla metodeilla mentiin. Mutta päivitetäänpä nyt ohje samalla helpommin luettavaan muotoon ja pistetään vielä muutama vinkki viereen!

RAPEAT BATAATTIRANSKALAISET & PEKONISET KANARULLAT PINAATTI-VUOHENJUUSTOTÄYTTEELLÄ
Vain tilaajille
Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Herkullisia ruokahetkiä kera maistuvien kanarullien ja rapsakoiden ranujen!
