Terveempää ruokaa hyvällä maulla – Paleokeittiöstä

Intialainen riisipata kikherneillä | paleokeittio.fi

Emäntä suosittelee

Intialainen riisipata – lempeästi potkua talveen

Biryani eli mausteinen intialainen riisipata tarjoaa rutkasti makua ja vatsantäytettä! Minä menin riisin lisäksi kikherneillä ja paprikalla, mutta täydennä mielesi mukaan muilla kasviksilla tai lihaisammilla vaihtoehdoilla. Aivan mainio talviruoka Intian auringon alta meille par`aikaa Pohjolan pakkasissa paleleville!


Lämpöä talveen ❄️❄️❄️

Tuoreimmat

Paleokeittiön Parhaat ONLINE

Enemmän terveempää ruokaa – hyvällä maulla

Yli 100 Paleokeittiön suosituinta reseptiä alle 30 senttiä per resepti 🔥🔥🔥

Paleokeittiön Parhaat ONLINE

AIP reseptit – Autoimmuuniprotokollan mukaista ruokavaliota noudattavalle

AIP reseptit tai reseptien ydinosa eivät sisällä tai ovat helposti muokattavissa siten, että ne eivät sisällä autoimmuuniprotokollan mukaan vältettäviä ruoka-aineita mm. viljaa, maitotuotteita, koisokasveja, sokeria, palkokasveja, kananmunaa, pähkinöitä ja siemeniä tai teollisesti valmistettuja ruokatuotteita.

Reseptikirjasto

Selaa ruokaohjeita raaka-aineen, ruokalajin, ruokavalion tai eri teemojen mukaan.

Reseptikirjaston suosituimmat

Makuja maailmalta

Terveempää ruokaa maailmalta – hyvällä maulla! Selaa maailman eri ruokakulttuurien inspiroimia reseptejä. AASIALAINEN AFRIKKALAINEN ETELÄAMERIKKALAINEN INTIALAINEN ITÄ-EUROOPPALAINEN ITÄMAINEN KESKIEUROOPPALAINEN MEKSIKOLAINEN VÄLIMERELLINEN

Makeat herkut & leivonnaisreseptit

Terveempiä herkkuja hyvällä maulla! Selaa Paleokeittiön makeita leivonnais- ja herkkureseptejä. Muffinssit, jälkiruoat ja jäätelöt, kakut, leivokset ja karkit sekä muut hyvät herkut.

Täyspaleoreseptit – Puhtaasti paleota

Terveempää paleoruokaa hyvällä maulla! Selaa tiukkaan paleoruokavalioon sopivia reseptejä. Täyspaleoreseptit tai reseptien ydinosa eivät sisällä viljaa, maitotuotteita, perunaa, sokeria, palkokasveja tai teollisesti valmistettuja ruokatuotteita.

Instagram

Paleo is about understanding what is optimal, then doing the best you can within your own UNIQUE environment, without stressing about the small details.

Primal Toad

Emäntä esittäytyy

Johanna tässä terve! Olen itseoppinut kotikokki, reseptinikkari ja Paleokeittiön emäntä vuodesta 2009. Olen entinen liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen, jonka ravitsemusvalmennus pohjautui pitkälti paleoliittiseen ruokavalioon. Valmennusten oheispalveluna syntyi Paleokeittiö – terveempiä reseptejä hyvällä maulla tarjoava ruokasivusto.

Somessa tavataan!

Uudet reseptit sähköpostiisi?

Processing…
Success! You're on the list.