Gluteeniton, Kananmunaton, Keitot, Maidoton, Paleokeittiön Parhaat, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Paahteinen tomaatti-paprikakeitto

Keskiviikko on keittopäivä! No okei, tänään on vielä tiistai, mutta hiukan ennakoin. Juuri sinua ajatellen. Tietysti ;). Tänään ehtii vielä hyvin hankkia keittoainekset hyvää soppaan ja keitellä keitto valmiiksi vaikka huomista lounasta silmällä pitäen.

Enpä ole muuten aiemmin tainut tomaattikeittoa itse alusta asti keitellä. Ja nyt vaan ihmettelen, että miksi ihmeessä?!

Ensinnäkin keittoon saa upotettua kivasti ruskan sävyjä, joka käytännössä tarkoittaa tietysti aimo annosta karotenoideja ja vitskuja. Joo, tykkään syödä ravinteikasta ruokaa.

Lisäksi valmistus on superhelppoa ja kerralla saa taas kätevästi pöperöä useammalle päivälle. Keitot ON mun juttu. Sosekeitot erityisesti.

Ja sitten tietysti se maku! Tykkään myös syödä ravinteikasta ruokaa maukkaassa muodossa ja fleivoria on kyllä tässä sopassa tuhatkertaisesti valjuihin, kypsentämättömiin syksyn tomaatteihin ja paprikoihin verrattuna. Yksi salaisuus muutaman muun ohella saattaa myös piillä Muttin San Marzanon tomaateissa.

Vaikka syksyn kuningassopan titteli menee mun mielestä edelleen vuohenjuustoiselle punajuurikeitolle, niin paahteinen tomaatti-paprikakeitto yltää kaikilla mittareilla mitattuna kyllä kevyesti sinne syyskuningattaren paikalle.

PAAHTEINEN TOMAATTI-PAPRIKAKEITTO

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Lämpimän ruskaisia paleopäiviä Sinulle!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.