Reseptit, TOP-listat, Uutiset
Jätä kommentti

Kesäkuun suosituimmat (+ uusi KESÄKISA -arvonta!)

Heinäkuu on jo täydessä vauhdissa, mutta luodaanpa vielä pikainen katsaus kesäkuuhun. Mitkä olivat Paleokeittiön kiinnostavimmat reseptit kesäkuussa? Ainakin voin heti kärkeen ilokseni todeta, että ykköspaikalla on vihdoin uusi tulokas! Arvaatko mikä?!

Ennen kuin käydään Top Femman kimppuun, niin muistutus kesäkisa -arvonnasta!

Viime viikon voittajat on arvottu ja uusi arvonta on käynnissä! Tällä kertaa arvonta suoritetaan facebookissa, jossa etsin HOTEINTA KESÄHERKKUA! Käy kertomassa kesän suosikkiherkkusi ja osallistut samalla Helsinki Wildfoodsin tuotepaketin arvontaan.

Kesäkuun suosituimpien reseptien joukossa keikkuu edelleen pari vanhaa, varmaa hittiä. Mutta uutukaisuuksiakin löytyy – peräti kolme kappaletta! Hieno homma! Ohjeisiin otsaketta klikkaamalla.

5. Tuhti saksalainen perunasalaatti salaatinlehdeltä

Pekonilla ja makkaralla ryyditetty, helposti salaatinlehdeltä nautittava saksalainen perunasalaatti löytyi Paleokeittiön juhannusmenuusta ja löytyy nyt viiden listan viimoiselta sijalta.

Jos viime viikolla etsiskelin kesäkisassa maistuvinta kesäruokaa, niin tämä on mun valintani. Koska siinä on vähän niinkuin kaikki. Mansikoita lukuunottamatta ;). Löytyy uutta perunaa, makkaraa, paleodiggarin pekonia, dijoneesia ja rapsakkaa salaattia. Suosittelen testaamaan! Jos et ole vielä sitä tehnyt. Maistuu kesältä ja tulee masu täyteen! Helposti.

4. Tajuton kesäkurpitsavuoka

Nelosena vanha tuttu ja toukokuun kakkonen eli Tajuton kesäkurpitsavuoka, joka sekin on helppoa ja aika mainiota kesäruokaa. Maistunee myös mukuloille.

3. Kardemummalla maustettu hunajainen raparperikakku

Kardemummalle maistuva hunajainen raparperikakku on myöskin viime kuun uusia reseptejä ja singahti samantien kolmossijalle. Eikä ihme! Raparperi kuuluu alkukesään ja tämä mehevä, gluteeniton kakku syntyy pienellä vaivalla. Vielä ehtii! Leipaista maukasta raparperikakkua! Tätäkin suosittelen testaamaan vielä tänä kesänä =)

2. Aasialainen kookoskanakeitto

Ikisuosikki, aasialainen kookoskanakeitto joutui kesäkuussa taipumaan kakkossijalle! Hyvää on, mutta silti sanoisin, että oli jo aikakin antaa tilaa muille. Jos vaikka kesäkuukaudet huilailisi alemmilla sijoilla, ja palaisi viilenevien syyskelien ja pimenevien päivien myötä takaisin tuomaan häivähdyksen aurinkoa ja pikkasen sisäistä lämmikettä Suomen talvikauteen.

1. Kolmen aineksen suklaaton valkosuklaa

Ykköseksi ylsi kesäkuussa ihan superhelppo ja nautinnollinen nami, jota itse kutsuin suklaattomaksi valkosuklaaksi, mutta joka oikeammin lienee lähempänä vaaleaa raakafudgea. Mainio makea välipala tai pikkujälkkäri, joka toimii ympäri vuoden! Kun vaan vähän vaihtaa makumaailmaa kesäisestä raparperista sopivampaan =)

Sellaisella kattauksella mentiin kesäkuu. Saapi nähdä, mitä lomalaisten heinäkuu tuo tullessaan!


Tsekkaa myös muut kesäkuun upouudet reseptit!

Nautinnollista kesän jatkoa Sinulle! Muista kesäarvonnat! =)

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.