Reseptit, TOP-listat, Uutiset
Jätä kommentti

Syyskuun suosituimmat reseptit

Syyskuu sujahti taas jonnekin ennen kuin ehti kattia kahtoa! Jos aiemmin päivät tuntuivat vain vilahtavan ohi silmien, niin nyt näyttää kuukausien kohdalla käyvän samoin. Seuraavaksi selataan kai jo vuosia samaan tahtiin kuin iltapäivälehtien sisällöttömiä sivuja. Joku sanoo sitä vanhenemiseksi. En tunnusta.

Vaikka vallalla olevan gregoriaanisen kalenterin mukaan toinen syyskuukausi on jo täydessä vauhdissa, niin sisäinen kalenterini ei ole ollenkaan samaa mieltä. Tunnen edelleen eläväni vahvasti syyskuuta, syyskuussa. Ehkä lomailu vei henkilökohtaisesta kalenteristani muutaman viikon. Tai ehkä yritän vaan parhaani mukaan vältellä kohta ovella kolkuttelevaa talvea…

Niin tai näin, ei kai tässä auta muu kuin mennä muiden mukana eteenpäin kuin siili lehtikasassa. Vaikka olenkin muinaisia Suurlähettiläitä vapaasti mukaillen sitä mieltä, että joku voisi kellot seisauttaa, ja ajan pysäyttää, kun maailmaa lainaa kaikkein parastaan…

Myös Paleokeittiössä syyskuu jatkuu sikäli, että luonnoksissa odottelee vielä jokunen viime kuun puolella aloitettu postaus. Yritetään nyt kuitenkin pysyä muiden tahdissa ja tehdään tähän väliin pikainen välitilinpäätös syyskuun suosituimpien reseptien muodossa.

Uusia reseptejä tuli syyskuussa tehtailtua tavallista vähemmän. Ilokseni sentään yksi niistä nousi viiden katsotuimman kaartiin. Mikä, missä?! Check out! Itse reseptit löytyvät jälleen otsikoita klikkaamalla.

5. Uusintana parhaimmat paleobrowniet suklaakuorrutteella

Look who`s back! Suklaiset paleobrowniethan ne täältä löytyvät. Aina yhtä hyvää! Myös helppo herkku piristämään ja lämmittämään syksyn vauhdilla pimeneviä ja koko ajan koleammaksi käyviä iltoja. Ehkä kylkeen vielä tilkka jotain punaista ;)

4. Paleokeittiön omppupiirakka

Nelosena listan toinen makea, jonka nousua osasin vähän odottaakin. Tässä on elelty omenoiden kulta-aikaa ja mikäs sen parempi tapa tarjota omppua kuin tehdä siitä gluteenitonta ja maidotonta terveyspiirakkaa.

3. Vartin kermainen kanawokki

Kaiken keskellä kolmossijaa koristaa jo mainitsemani uusi resepti viime kuulta eli aasialaisvivahteinen, vain vartissa valmistuva kanawokki. Erittäin passeli ja maistuva arkiruoka syntyy helposti silloinkin kun on ”vähän kiirettä”. Kompromisseilla.

2. Uusintana tajuton kesäkurpitsavuoka

Edellisen kuun ykkönen, syyskuun kakkonen! Helppoa ja maistuvaa arkiruokaa tämäkin kesäkurpitsainen uuniruoka. Kesäkurpitsan aika alkaa olla mun mielestä jo ohitse, mutta mites muiden mielestä? Vieläkö lokakuussa jaksaa tämä Paleokeittiön kestosuosikki kivuta listoille? We`ll see! Itse povasin putoamista jo tälle kierrokselle, mutta yleisö oli asiasta eri mieltä.

1. Aasialainen kookoskanakeitto

Ykköspaikka meni taas syyskuussa vanhaan, tuttuun osoitteeseen. Ei vaikuta vuodenajat tai taloussuhdanteet, aasialainen kookoskanakeitto se on ja pysyy listalla aina vaan!

Loistavaa lokakuuta Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.