Reseptit, TOP-listat
Jätä kommentti

Hei, hei heinäkuu 2020 – Paleokeittiön eniten etsityt reseptit

Niin hävisi herkullinen heinäkuu että helähti! Onneksi lämpöä, valoa ja tuoretta herkkua piisaa kivasti vielä kuussa alkaneessakin.

Muistellaanpa muutama minuutti mennyttä ennen kuin käännetään katseet kokonaan kohti viimeistä kesäkuukautta. Heinäkuun suosikit ja uudet reseptit, olkaapa hyvät!

Viimeisimmästä viiden suosituimman listauksesta on ehtinyt vierähtää kokonaiset kaksi ja puoli vuotta. Niin se aika kulkee – nopeammin taakse- kuin eteenpäin… kai?

Heinäkuun upein uutinen oli tietysti emännän paluu puolentoista vuoden taukoilun jälkeen Paleokeittiöön. Woop woop! 🥳 Ihan himputin hienoa ja hauskaa on taas Paleokeittiön kauhaa hetken hengähdystauon jälkeen heilutella.

Sivuston lisäksi olen aktivoitunut myös somessa – Instagramissa ehkä eniten, mutta myös Pinterestissä, Facebookissa ja Paleokokeissa. Uusi uutiskirjekin odottanee koostamista.

Höpinät sikseen ja artikkelin asiaan!

Suosituimmat reseptit | Heinäkuu 2020 | paleokeittio.fi

Täytyy myöntää, että heinäkuun listaus yllätti – ja ei yllättänyt. Tajuttoman kesäkurpitsavuoan ja Aasialaisen kanakeiton jotenkin osasin odottaa viiden eniten etsityn reseptin joukkoon yltävän – ehkä vielä Murean intialaisen voikanankin.

Suurimman yllätyksen tarjosi miltei kahdeksan vuoden takainen Moskovan pata. Eikä vain ikänsä puolesta – tuhti talviruoka keskellä kesää ei tahdo mahtua omaan sesonkiruokailua suosivaan ajatusmaailmaan. Ehkä ohje tallennettiin talven varalle?

Loppujen lopuksi vain yksi oikea kesäruoka listalla loistaa. Se loistaakin kirkkaammin kuin mikään muu – kaikki kunnia ykköspallin tajuttoman maukkaalle kesäkurpitsavuoalle!

Listaus aiemmista poiketen suosituimmasta viitoseen.

TOP 5 heinäkuussa 2020

Uusintana tajuton kesäkurpitsavuoka – Mukana MORE MAKU!

Tajuton kesäkurpitsavuoka on noussut vuosien saatossa yhdeksi Paleokeittiön suosituimmaksi reseptiksi. Enkä ihmettele. On helppoa, hyvää ja terveellistäkin, aika pitkälti aidoista raaka-aineista kasattu vuokaruoka. Alkuperäinen resepti on jo lähes kolmen vuoden takaa. Se on hyvä perusresepti. Halusin kuitenkin päivittää perusreseptiä heijastamaan enemmän omaa, tämän päivän ruoanlaittoa. Lisää kasviksia ja vähän pekonia → enemmän makua vuokaan!

Aasialainen kookos-kanakeitto

Kookos-kanakeitto on kyllä keittoa parhaimmasta päästä! Jos et ole vielä keitellyt tätä soppaa, niin suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan. Comfort foodia parhaimmillaan! Ei niinkään lohtu- vaan mukavuusruoan merkityksessä. Lempeän mausteista, vienosti lämmittävää kermaista keittoa kera mureiden kanapalojen ja pehmein nuudelein.

Murea intialainen voikana

Intialainen voikana on sen verran herkkua, että olen ehtinyt tässä välissä kokkailemaan sitä jo toistamiseen. Ensimmäisellä kerralla kastikkeesta tuli täydellistä! Sileää ja kiiltävää. Toisella kerralla ei tullut yhtä kaunista, sillä kastike juoksettui. Syystä, jota voin vain arvailla. Kaunista tai ei, yhtä hyvää se oli joka tapauksessa.

Aurinkoinen kukkakaalisosekeitto

Viime viikolla emäntää ilahdutti kovasti mausteinen parsakaalikeitto. Vähän samoilla linjoilla pysytään tälläkin viikolla. Vaihdoin vain parsakaalin kukkakaaliin. Ja porkkanaan. Tuli aika aurinkoinen ja maistuva soppa, jolla on hyvä juhlistaa tämän talven päättymistä!


Kukkakaalia, tomaattia ja kyssäkaalia – Kokkaa heinäkuun helpot uutuudet!

Heinäkuussa mutustelin ihan mielettömät määrät marjoja – kirsikkaa ja nektariiniakin. Uusia ruokaohjeita niistä ei kuitenkaan irronnut. Koska parhaita sellaisenaan.

Marjatrendi jatkunee vahvana vielä elokuussa – Instagramista voipi inspiraatiota vilkuilla.

Ruokapuolella heinäkuun suosikkiraaka-aineiksi nousivat tuoreet tomaatit, kukkakaali ja kyssäkaali, jonka reseptistä olen erityisen ylpeä – nopeaa, helppoa ja herkullista ruokaa jääkaapin jämistä.

Kyssäkaali on Paleokeittiön uusi peruna!

Jota sitäkin kohtuudella kokkasin. Ihan huippu kesäperunoiden resepti on vielä tuloillaan. Kuten myös muutamat fenkoli-ihanuudet. Ja ei, näitä pottuja tulevia ei ole hölskytetty eikä hyrskytetty ranskankermassa.

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

Seurustellaan somessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.