Reseptit, TOP-listat, Uutiset, Valmennus
Jätä kommentti

Maaliskuun suosituimmat (+ ARVONTA ja Soppa&Salaatti)

Maaliskuu on muisto vaan, kun huhtikuussa jo hilpastaan! Palataan menneeseen kuuhun vielä Paleokeittiön suosituimpien reseptien osalta, mutta sitä ennen pikainen silmäys tulevaisuuteen.

Valmennusten perään on kovasti kyselty pitkin alkuvuotta. Myös uusille reseptivihkosille on ollut tilausta edellisten poistuttua myynnistä. Ja juuri kun pääsin jossain toteamaan, ettei oikeastaan kumpikaan ole juuri nyt suunnitelmissa, niin nämä toiveet tulevatkin toteutumaan! Jep, elämä on! Yllätyksiä ja yllättäviä käänteitä täynnä.

Olen nimittäin parhaillaan kehittelemässä ja kokkailemassa uusia, ajankohtaisia reseptejä, jotka tulevat näkemään päivänvalon Paleokeittiön Soppa&Salaatti -valmennusryhmässä ja sen jälkeen uutukaisessa reseptivihkosessa. Tai itse asiassa valmennus on tempaukselle hieman huono termi… Kyse on enemmän itsensä rakastamisesta, yhdessä tekemisestä ja toistemme tukemisesta. Hyvästä olosta. Kokkailusta, ja tietysti äärettömän maukkaasta ja ravinteikkaasta ruoasta!

Palaan aiheeseen tarkemmin omassa postauksessa, mutta tämä nyt ennakkotiedoksi kaikille valmennusten perään kyselleille ja keväisestä hyvinvointiprojektista kiinnostuneille. Pysykää kanavalla!

Vielä toinen ilmoitusasia heti perään. Ensi viikolla Helsingin messukeskuksessa starttaavat Kevätmessut! Sieltä löytyykin vähän jokaiselle jotakin. Samalla messulipulla pääsee nimittäin katsastamaan paitsi emäntää eniten kiinnostavan Lähiruoka & Luomu -tapahtuman, niin myös Omaa Pihaa, Kotia, Mökkiä ja Sisustamista.

25579844764_0e55153794_b

Jos olet ensi viikonloppuna suuntaamassa Kevätmessuille, niin huomenna sunnuntaina kannattaa olla kärppänä paikalla Paleokeittiön facebook -sivulla, jossa arvontaan lähtee lippua keväiseen messariin.

Mutta mitä reseptejä jengi maaliskuussa eniten diggaili?! No vanhoja tuttuja, vähän pääsiäistä ja ylsipä viiden parhaan listalle myös yksi uusi resepti maaliskuulta. Ei yllätyksiä. Tai yllätys oli lähinnä se, että mun mielestä aivan supermaukas Aasialainen kookos-kalakeitto EI mahtunut viiden kärkeen. TopKympissä sentään oli. Siinä on kyllä vahva suositus, jos jotain helppoa ja herkullista kalaruokaa arkeen kaipaa ;)

Reseptit pääset tsekkaamaan helpoiten kuvia klikkaamalla!

Parhaimmat paleobrowniet_opt

5. Parhaimmat paleobrowniet

Kestosuosikki paleobrowniet palasivat maaliskuussa suosikkien sekaan. Aina vaan jaksaa pitää pintansa tämä hyvä herkku muutaman vuoden takaa. Ei kai sinänsä mikään ihme, koska ovat todellakin hyvää herkkua!

Simppelit sitruunapalat | paleokeittio.fi

4. Simppelit sitruunapalat

Nelossijan valloitti selvästikin pääsiäinen. Simppelit sitruunapalat ovatkin pääsiäisherkkua parhaimmasta päästä. Sopivat makean raikkaiksi välipaloiksi kevääseen vielä pääsiäisen jälkeenkin. Taisin leipaista näitä viime vuonna vielä vappuna =D

Murea intialainen voikana_opt

3. Murea intialainen voikana

Intialainen voikana jaksoi pitää helmikuisen kolmossijansa vielä maaliskuussakin. Josko huhtikuu jo antaisi tällekin suosikille kyytiä kevyempien kokkailujen tieltä. Mutta juu, hyväähän se on tämäkin mukavan mausteinen kanaruoka.

Paleokeittiön helppo banoffeemalja | paleokeittio.fi

2. Paleokeittiön helppo banoffeemalja

Suoraan kakkoseksi ponnahti uusi herkku viime kuulta, helppo ja herkullinen banoffeemalja. En ihmettele, on sen verran namiskaa banaanin, kinuskin ja hasselpähkinän liitto kera vaahdotetun kookoskerman. Sitä paitsi, malja- ja muut kerrosjälkkärit tuntuvat olevan kovasti huudossa ja trendikkäitä tällä hetkellä. Ehkä se on se kokoamisen helppous…?

Aasialainen kookos-kanakeitto_opt

1. Aasialainen kookos-kanakeitto

Only two words… NO WORDS! =D

Ihan huippua huhtikuuta Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.